ONZE TARIEVEN

Wij stellen in onze dienstverlening altijd uw belang voorop. Dit betekent voor ons ook dat wij erop zijn gericht onze dienstverlening voor u zo betaalbaar mogelijk te houden.

GRATIS TELEFONISCH CONTACT
Wij nodigen u graag uit om gebruik te maken van ons aanbod tot een gratis (behalve uw eigen belkosten) en geheel vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 10 minuten. Hierin kunnen wij u vaak al enkele praktische tips geven over hoe uw probleem het beste te benaderen. U kunt daarna zelf gericht verder zoeken.

U BESLIST ZELF OVER DE KOSTEN
U kiest altijd zelf hoeveel begeleiding u wenst. Wij hanteren zeer redelijke tarieven en werken met gesprekken van 50 minuten. U bent welkom voor doorlopende begeleiding bij langlopende conflicten maar ook voor slechts 1 gesprek. Dit geeft vaak al resultaat. Graag informeren wij u vrijblijvend over de voor u geldende tarieven.

AFTREKBAARHEID VERGOEDING
Als u ons in een zakelijke hoedanigheid opdracht geeft, geldt dat onze declaratie volledig fiscaal aftrekbaar is. Omdat u in een particuliere hoedanigheid dit fiscale voordeel niet heeft, vinden wij het redelijk om dan een lager tarief te rekenen. Overigens zijn er vaak mogelijkheden om ook als particulier een tegemoetkoming in onze kosten te krijgen, bijvoorbeeld door uw werkgever of via een verzekeraar. Als u contact met ons opneemt, informeren wij u graag verder hierover.

SPECIALE IN-HOUSE TARIEVEN
Als u als werkgever ons opdracht geeft om uw medewerkers te begeleiden door middel van individuele coaching of training, bieden wij u speciale tarieven. Graag informeren wij u hierover in een persoonlijk gesprek.

 

PAKKETTEN

U kunt een keuze maken uit de volgende -voordeligere- pakketten. Als u de begeleiding eerder wenst te beëindigen, dan geldt alsnog het normale tarief en krijgt u een eventueel restant gerestitueerd. Genoemde tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor ondernemers.

Gesprek

1 orienterend gesprek 
75,= 

Traject

5 x 1 gesprek
Inzicht in uw situatie en mogelijkheden
zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling 
340,=

Basis

3 x 1 gesprek
Inzicht in uw situatie en mogelijkheden
zelfinzicht
210,=

Eerste Hulp

1 x 2 gesprekken aansluitend
Inzicht in uw situatie en mogelijkheden
130,=

Bij de Cliënt

1 x 2 gesprekken aansluitend
Inzicht in uw situatie en mogelijkheden
Vertrouwd en gemakkelijk bij u thuis of op kantoor
225,= bij een afstand van ≤ 30 kilometer
315,= bij een afstand van ≤ 100 kilometer
395,= bij overige afstanden (m.u.v. de waddeneilanden). Afstanden vanaf het centrum van Rotterdam en de tarieven zijn inclusief onze reistijd, reiskosten en parkeerkosten.

Steuntje in de rug

Bovenstaande pakketten gelden ook voor werkgevers die hun medewerkers in moeilijke persoonlijke omstandigheden willen steunen.