ONZE TARIEVEN

Wij stellen in onze dienstverlening altijd uw belang voorop. Dit betekent voor ons ook dat wij erop zijn gericht onze dienstverlening voor u zo betaalbaar mogelijk te houden.

U BESLIST ZELF OVER DE KOSTEN
U kiest altijd zelf hoeveel begeleiding u wenst. Wij hanteren zeer redelijke tarieven en werken met gesprekken van 50 minuten van euro 75,= exclusief btw. U bent welkom voor doorlopende begeleiding bij langlopende conflicten maar ook voor slechts 1 gesprek. Dit geeft vaak al resultaat. Graag informeren wij u vrijblijvend over de voor u geldende tarieven.

AFTREKBAARHEID VERGOEDING
Als u ons in een zakelijke hoedanigheid opdracht geeft, geldt dat onze declaratie volledig fiscaal aftrekbaar is. Overigens zijn er vaak mogelijkheden om ook als particulier een tegemoetkoming in onze kosten te krijgen, bijvoorbeeld door uw werkgever of via een verzekeraar. Als u contact met ons opneemt, informeren wij u graag verder hierover.

SPECIALE IN-HOUSE TARIEVEN
Als u als werkgever ons opdracht geeft om uw medewerkers te begeleiden door middel van individuele coaching of training, bieden wij u speciale tarieven. Graag informeren wij u hierover in een persoonlijk gesprek.