De zakelijke coaching van Heelmeesters voor ZZP-ers en MKB is uniek in Nederland.

Waarom uniek?

Uniek in die zin dat wij nog geen vergelijkbare dienstverlening zijn tegengekomen op het internet. Stel: U maakt zich veel zorgen of heeft stress (of zelfs depressieve klachten) van een typisch ondernemersprobleem (denk bijv. aan problemen met een klant, partner, de bank, verzekeraar of verhuurder). Bij wie kunt u dan terecht? In de huidige situatie uitsluitend bij enerzijds een jurist of advocaat en anderzijds bij een psycholoog. Uniek aan Heelmeesters is dat wij eigenlijk beide tegelijk zijn: wij hebben veel kennis en ervaring met alle mogelijke juridische procedures en daarnaast zijn wij ook opgeleid om u mentaal te begeleiden. 

Vergeleken bij een jurist/advocaat

U zult in eerste instantie waarschijnlijk denken aan een jurist of advocaat. Deze drempel ligt in de praktijk voor veel ondernemers vaak (te) hoog. Want hoe hoog zijn (en vooral worden!) de kosten precies? Uurtarieven van plm 250,= zijn geen uitzondering. En zijn deze kosten wel nodig of is er ook een andere oplossing denkbaar? Duidelijke antwoorden zult u vaak niet krijgen op deze vragen. Wat wel duidelijk is dat uw jurist of advocaat een financieel belang heeft om voor u aan het werk te gaan – en te blijven. Het spreekt daarbij voor zich dat uw jurist u niet kan helpen met psychologische oplossingen voor uw stress. Sterker nog: Door de hoge juridische kosten (waarvan bovendien vaak niet duidelijk is waar die zullen eindigen) en overige financiele risico’s van een rechtszaak, nemen uw stress en zorgen waarschijnlijk alleen maar toe.

De voordelen van Heelmeesters ten opzichte van een jurist/advocaat:

  • Wij zijn er uitsluitend in uw belang en hebben zelf geen belang bij het voeren van een juridische procedure (die soms noodzakelijk kan zijn maar veel vaker nog kan en moet worden voorkomen!). Kortom: wij zijn geheel objectief en onafhankelijk;
  • Ons uurtarief is slechts een fractie van een advocatentarief;
  • U beslist altijd zelf over de hoogte van de kosten. U kunt elk moment onze hulp beeindigen;
  • Wij kunnen u helpen zoveel mogelijk zelf te doen om juridische kosten te vermijden. U kunt altijd nog naar een advocaat als blijkt dat dat per se nodig is!
  • Mocht blijken dat een advocaat onvermijdelijk is dan kunnen wij u helpen met het maken van een goede keuze en namens u goede tariefafspraken maken. Desgewenst kunnen wij u uiteraard ook begeleiden naast een jurist of advocaat om uw persoonlijke belangen zoveel mogelijk te bewaken; 
  • Uiteraard doen wij er alles aan om u mentaal zo te begeleiden dat het probleem u zo weinig mogelijk in beslag neemt en kunnen wij u zo begeleiden dat uw persoon in deze moeilijke situatie blijvend wordt versterkt.  

De voordelen van Heelmeesters vergeleken bij een psycholoog

Het grootste verschil is natuurlijk dat een psycholoog u weliswaar mentaal vooruit kan helpen, maar u niet kan helpen met de problemen waarmee u mogelijk te maken heeft. Vaak staan juridische problemen zelfs in de weg aan een psychologisch traject. Door de psychologische coaching van Heelmeesters kunnen wij u volledig ont-zorgen: Wij zijn op de hoogte van de onderliggende problemen en kunnen meedenken over praktische oplossingen terwijl we samen werken aan uw mentale gezondheid en versterking van uw persoon. U slaat twee vliegen in één klap. Daarnaast zijn onze kosten voor u als ondernemer in deze situatie fiscaal aftrekbaar in tegenstelling tot de kosten van een psycholoog. 

Veel affiniteit met ondernemen 

Wij als Heelmeesters hebben zelf decennia ervaring met ondernemen en alles wat daarbij komt kijken, in goede en slechte tijden. Wij spreken uw taal en kunnen ons direct in uw situatie verplaatsen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook geven wij u een eerste gratis advies en wijzen u de weg hoe u het probleem het beste zelf kunt oplossen. U kunt zich zodoende mogelijk veel tijd en kosten besparen.

De module “zakelijke coaching” wordt (uitsluitend) uitgevoerd door Heelmeester Dirk. U kunt hem voor een eerste gesprek kosteloos en vrijblijvend benaderen per e-mail of op telefoonnummer 0186-690707.