Wij voorkomen rechtszaken voor u

 

Wij werken en denken uitsluitend in uw belang. Wij zijn niet gebaat bij het voeren van procedures en geven een eerlijk advies over de nadelen en risico’s ervan. Clienten die wij volledig en transparant hebben geinformeerd over de voor-en nadelen besluiten regelmatig af te zien van een juridische procedure. Men is ons erkentelijk dat hen hoge kosten en kostenrisico’s bespaard zijn gebleven, nog afgezien van alle tijdsinvestering en eventuele stress die een procedure met zich kan brengen.

Uiteraard bespreken wij het ook met u als een procedure u veel kan opleveren zonder dat deze u veel kost, bijvoorbeeld als u over een rechtsbijstandverzekering beschikt. Wij kunnen u dan desgewenst begeleiden naar maximaal resultaat.

CONTACT

“Na één gesprek wist ik gelijk waar ik aan toe was”

Wij geven u graag vrijblijvend, kosteloos en strikt vertrouwelijk, meer informatie. Wij zijn op werkdagen van 8.30 – 21.00 uur en zaterdag van 9.00 – 17.00 uur bereikbaar. Als we niet direct bereikbaar zijn, kunt u een boodschap achterlaten bij het secretariaat en wordt u uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

HEELMEESTERS

0186-690707 (secretariaat, contactpersoon is mr Dirk van den              Maagdenberg)
dirk@heelmeesters.info
Olympiaweg 4-14, 3077AL Rotterdam
KvK 24350969

Heelmeesters is een samenwerking van meerdere van zelfstandige personen. Overeenkomsten komen uitsluitend schriftelijk tot stand en uitsluitend tussen de cliënt(e) en de betreffende coach genoemd in de overeenkomst.

Contactformulier

7 + 12 =