Wij geven u een second opinion

 

Als u zelf al een jurist of advocaat heeft ingeschakeld, maar nog niet precies weet waar u aan toe bent (of zelfs twijfelt over de voorgestelde weg), dan kunt u ook bij ons terecht. Door onze ervaring op vrijwel elk rechtsgebied en met procederen in het algemeen kunnen wij u snel inzicht geven in uw mogelijkheden en uw risico’s. U weet gelijk waar u aan toe bent en u bent vervolgens in staat om betere beslissingen te nemen. In slechts één of hooguit enkele gesprekken heeft u tegen minimale kosten de duidelijkheid waarnaar u op zoek was. 

CONTACT

“Na het eerste gesprek wist ik waar ik stond en kon ik zelf verder”

Wij geven u graag vrijblijvend, kosteloos en strikt vertrouwelijk, meer informatie. Wij zijn op werkdagen van 8.30 – 21.00 uur en zaterdag van 9.00 – 17.00 uur bereikbaar. Als we niet direct bereikbaar zijn, kunt u een boodschap achterlaten bij het secretariaat en wordt u uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

HEELMEESTERS

0186-690707 (secretariaat, contactpersoon is mr Dirk van den              Maagdenberg)
dirk@heelmeesters.info
Olympiaweg 4-14, 3077AL Rotterdam
KvK 24350969

Heelmeesters is een samenwerking van meerdere van zelfstandige personen. Overeenkomsten komen uitsluitend schriftelijk tot stand en uitsluitend tussen de cliënt(e) en de betreffende coach genoemd in de overeenkomst.

Contactformulier

10 + 10 =