Vragen of klachten over uw jurist of advocaat

 

Wij worden veel benaderd door mensen die twijfelen of soms zelfs ronduit ontevreden zijn over hun jurist of advocaat. Het heeft veel impact op iemand als naast het conflict met de wederpartij, ook nog eens een verschil van mening ontstaat met de eigen jurist of advocaat. De jurist of advocaat behoort te allen tijde een persoon te zijn die men helemaal kan vertrouwen.

Omdat wij geen enkel belang hebben, anders dan uw belang, vervullen wij graag de rol van vertrouwenspersoon voor u. Met onze advocatenervaring kunnen wij snel beoordelen of uw klachten al dan niet terecht zijn.

CONTACT

“Na het eerste gesprek wist ik waar ik stond en kon ik zelf verder”

Wij geven u graag vrijblijvend, kosteloos en strikt vertrouwelijk, meer informatie. Wij zijn op werkdagen van 8.30 – 21.00 uur en zaterdag van 9.00 – 17.00 uur bereikbaar. Als we niet direct bereikbaar zijn, kunt u een boodschap achterlaten bij het secretariaat en wordt u uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

HEELMEESTERS

0186-690707 (secretariaat, contactpersoon is mr Dirk van den              Maagdenberg)
dirk@heelmeesters.info
Olympiaweg 4-14, 3077AL Rotterdam
KvK 24350969

Heelmeesters is een samenwerking van meerdere van zelfstandige personen. Overeenkomsten komen uitsluitend schriftelijk tot stand en uitsluitend tussen de cliënt(e) en de betreffende coach genoemd in de overeenkomst.

Contactformulier

6 + 13 =