Vragen of klachten over uw rechtsbijstandverzekering

 

Wij hebben veel ervaring met vragen over en problemen met rechtsbijstandverzekeringen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en klachten over de rechtsbijstandverlening. In chronologische volgorde:

  • Uw aanspraak op rechtsbijstand wordt afgewezen. De verzekeraar kan hiervoor meerdere redenen opgeven. Wij kunnen in dit geval samen met u aan de hand van uw polisvoorwaarden controleren of de afwijzing wel echt terecht is. In de praktijk slagen wij er regelmatig in om alsnog dekking voor onze cliënten te krijgen.
  • U heeft weliswaar dekking gekregen maar uitsluitend “adviesdekking”. Ook in dit geval geldt dat wij u kunnen helpen om volledige dekking te krijgen in plaats van slechts adviesdekking.
  • U heeft weliswaar dekking gekregen maar u bent niet tevreden over de rechtsbijstandverlening. Dit kan veel oorzaken hebben. Verzekerden vinden vaak dat hun zaak te lang duurt, dat de verzekeringsjurist zich niet echt sterk maakt voor de zaak of niet deskundig genoeg is. Wat uw probleem ook is, wij zorgen er samen met u voor dat de problemen maximaal in uw belang worden opgelost.
  • U bent in het verleden niet goed geholpen door uw verzekeraar. Uw dossier bij de verzekeraar werd afgesloten zonder resultaat. Dit heeft tot gevolg gehad dat uw zaak niet is doorgezet en u heeft daarvan schade ondervonden. De andere mogelijkheid is dat u uw zaak zelf heeft voortgezet en zelf een advocaat heeft betaald. Wij bekijken samen met u of het mogelijk is uw schade alsnog te verhalen of uw kosten met terugwerkende kracht vergoed te krijgen. 

CONTACT

“Na het eerste gesprek wist ik waar ik stond en kon ik zelf verder”

Wij geven u graag vrijblijvend, kosteloos en strikt vertrouwelijk, meer informatie. Wij zijn op werkdagen van 8.30 – 21.00 uur en zaterdag van 9.00 – 17.00 uur bereikbaar. Als we niet direct bereikbaar zijn, kunt u een boodschap achterlaten bij het secretariaat en wordt u uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

HEELMEESTERS

0186-690707 (secretariaat, contactpersoon is mr Dirk van den              Maagdenberg)
dirk@heelmeesters.info
Olympiaweg 4-14, 3077AL Rotterdam
KvK 24350969

Heelmeesters is een samenwerking van meerdere van zelfstandige personen. Overeenkomsten komen uitsluitend schriftelijk tot stand en uitsluitend tussen de cliënt(e) en de betreffende coach genoemd in de overeenkomst.

Contactformulier

11 + 4 =