Mentale coaching door Heelmeesters

Een (juridisch) probleem of rechtszaak kan een enorme impact op uw leven hebben. Om zorgen, stress, depressie en burn-out bij problemen of rechtszaken te verhelpen, geven wij mentale coaching aan onze cliënten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie (RFT en ACT). Met als doel u psychologisch flexibeler te laten worden waardoor u anders zult kunnen omgaan met uw omstandigheden.

De voordelen van Heelmeesters
Wij zijn een van de weinige therapeuten/coaches die tevens juristen zijn. Als juristen hebben wij veel ervaring met het kritisch kijken naar “taal”. Ook gedachten zijn in taal gevat. Onze aanpak werkt effectief met taal en in het bijzonder het meer afstand leren nemen van taal en gedachten. Op nuchtere, positieve en gelijkwaardige wijze onderzoeken wij samen hoe u persoonlijk omgaat met uw taal en gedachten en welke invloed dit heeft op uw dagelijks leven en handelen. Anders omgaan met uw eigen gedachten kan ertoe leiden dat u uw gedachten over uw omstandigheden, over anderen of over uzelf beter zult kunnen relativeren. Hierdoor worden belemmeringen weggenomen en ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden en initiatieven.

Uiteraard zijn wij in situaties waarin u lijdt onder juridische of financiële problemen of rechtszaken bij uitstek geschikt om u te begeleiden. Wij ontzorgen u op alle mogelijke manieren en kunnen bijdragen aan minder stressbeleving.

Heelmeesters Lisette en Dirk zijn als ACT-therapeuten aangesloten bij de internationale en nationale beroepsorganisatie ACBS(bene) en bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Met Heelmeesters staat u er niet langer alleen voor. U bent van harte welkom om kosteloos en vrijblijvend contact met ons op te nemen per contactformulier of op telefoonnummer 0186-690707.

GRATIS TELEFONISCH CONTACT

Graag nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons aanbod tot een gratis (behalve uw eigen belkosten) en geheel vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 15 minuten met een ervaren jurist. Hierin kunnen wij u vaak al enkele praktische tips geven over hoe uw probleem het beste te benaderen. U kunt daarna zelf gericht verder zoeken.

Ons secretariaat is bereikbaar op werkdagen en zaterdag op telefoonnummer 0186-690707.

U kunt ook onderstaand contactformulier inzenden met daarin uw telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze juristen.

3 + 8 =