Stressreductie bij problemen en rechtszaken

Door onze ervaring weten wij als geen ander hoeveel impact een rechtszaak kan hebben op uw dagelijkse leven. Samen met u kijken wij eerst naar praktische mogelijkheden om uw problemen op te lossen. Desgewenst kunnen wij u ook mentaal coachen om beter te leren omgaan met de moeilijke situatie waarin u zich bevindt. Wij coachen u op basis van wetenschappelijke inzichten in de positieve psychologie. Graag geven wij u meer informatie hierover in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

CONTACT

“Na het eerste gesprek voelde ik me gelijk al een stuk beter”

Wij geven u graag vrijblijvend, kosteloos en strikt vertrouwelijk, meer informatie. Wij zijn op werkdagen van 8.30 – 21.00 uur en zaterdag van 9.00 – 17.00 uur bereikbaar. Als we niet direct bereikbaar zijn, kunt u een boodschap achterlaten bij het secretariaat en wordt u uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

HEELMEESTERS

0186-690707 (secretariaat, contactpersoon is mr Dirk van den              Maagdenberg)
dirk@heelmeesters.info
Olympiaweg 4-14, 3077AL Rotterdam
KvK 24350969

Heelmeesters is een samenwerking van meerdere van zelfstandige personen. Overeenkomsten komen uitsluitend schriftelijk tot stand en uitsluitend tussen de cliënt(e) en de betreffende coach genoemd in de overeenkomst.

Contactformulier

15 + 1 =