Vertrouwenspersoon bij rechtszaken

Een rechtszaak of juridische procedure heeft dikwijls zeer veel impact op de betrokkenen. Iedereen die wel eens in bij een rechtszaak betrokken is, zal dit kunnen beamen. Niet alleen staat er veel op het spel, maar ook zijn de regels van het spel zeer ingewikkeld. Zelfs al bent u tevreden over uw advocaat of jurist, dan nog weet u vaak niet precies waar hij of zij precies mee bezig is en of dit wel maximaal in uw belang is.

Met onze kennis en ervaring weten wij hoe het spel wordt gespeeld. Wij treden graag op als uw vertrouwenspersoon om te zorgen voor een nog betere communicatie tussen u en uw jurist. Dit kunnen wij doen door u zelf goed te informeren en te instrueren en desgewenst kunnen wij ook samen met u in contact treden met uw belangenbehartiger. Wij zijn graag bereid om met uw jurist of advocaat mee te denken, zodat u weet dat uw belangen optimaal worden behartigd. Uit de praktijk blijkt dat deze samenwerking u veel kan opleveren.

CONTACT

“Na het eerste gesprek wist ik waar ik stond en kon ik zelf verder”

Wij geven u graag vrijblijvend, kosteloos en strikt vertrouwelijk, meer informatie. Wij zijn op werkdagen van 8.30 – 21.00 uur en zaterdag van 9.00 – 17.00 uur bereikbaar. Als we niet direct bereikbaar zijn, kunt u een boodschap achterlaten bij het secretariaat en wordt u uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

HEELMEESTERS

0186-690707 (secretariaat, contactpersoon is mr Dirk van den              Maagdenberg)
dirk@heelmeesters.info
Olympiaweg 4-14, 3077AL Rotterdam
KvK 24350969

Heelmeesters is een samenwerking van meerdere van zelfstandige personen. Overeenkomsten komen uitsluitend schriftelijk tot stand en uitsluitend tussen de cliënt(e) en de betreffende coach genoemd in de overeenkomst.

Contactformulier

11 + 3 =