Heeft u vragen over uw rechtsbijstandverzekering? Heeft u een probleem met uw rechtsbijstandverzekering of een klacht over uw rechtsbijstandverzekeraar of jurist? Wilt u een rechtsbijstandverzekering afsluiten en wilt u weten welke rechtsbijstandverzekering voor u het meest geschikt is?

U bent bij Heelmeesters aan het juiste adres. Dirk van Heelmeesters heeft zelf als jurist en advocaat bij een rechtsbijstandstichting gewerkt en heeft de afgelopen 20 jaar vele duizenden mensen en bedrijven met een rechtsbijstandverzekering geholpen en geadviseerd bij vragen over en problemen met rechtsbijstandverzekeringen.

Heelmeesters biedt een kosteloze RECHTSBIJSTANDCHECK waarin u in een telefoongesprek van 15 minuten al uw vragen kunt stellen. Zo mogelijk geven wij direct praktische adviezen waarmee u zelf verder kunt. Mocht uw probleem hierna nog niet zijn opgelost dan helpen wij u graag verder met onze laagdrempelige en betaalbare coaching. Wij zorgen er dan samen met u voor dat u maximaal resultaat haalt uit uw rechtsbijstandverzekering. Als de jurist van de rechtbijstandverzekering niet verder voor u wilt gaan, lukt het ons bijna altijd om toch nog meer uit uw rechtsbijstandverzekering te halen. Wij zijn er samen met onze clienten vaak in geslaagd om een als verloren beoordeelde zaak alsnog winnend af te sluiten. Wij hebben zo kunnen zorgen voor (zeer aanzienlijke) schadevergoedingen voor onze clienten. Wij zijn de enige in Nederland die deze vorm van coaching aanbieden en onze clienten zijn zonder uitzondering daarover zeer tevreden.    

Situatie: U heeft een rechtsbijstandverzekering afgesloten bij een rechtsbijstandverzekeraar. U heeft een juridische vraag of probleem voorgelegd en de rechtsbijstandverzekeraar verleent u geen dekking. Of u heeft wel dekking gekregen voor uw zaak maar u wordt niet meer verder geholpen wegens “gebrek aan bewijs” of omdat u “geen redelijke kans op succes heeft” of u bent op andere wijze ontevreden over het optreden van (de jurist van) uw rechtsbijstandverzekeraar.

De in de praktijk meest gehoorde problemen zijn de volgende:

De rechtsbijstandverzekeraar verleent u geen dekking of alleen maar eenmalig advies;
De jurist blijft maar vragen om informatie en onderneemt zelf geen juridische actie;
De behandeling van uw zaak duurt veel te lang;
U heeft het gevoel dat de jurist meer aan de kant van de wederpartij staat dan aan uw kant;
De jurist vindt dat er geen of te weinig juridisch bewijs is;
De jurist ziet geen of onvoldoende kans van slagen in uw zaak;
Uw zaak wordt telkens overgenomen door een andere jurist en er gebeurt volgens u niet voldoende;
Uw jurist heeft volgens u te weinig kennis die nodig is voor uw zaak;
U heeft geen of onvoldoende vertrouwen meer in uw jurist;
U moet ondanks uw verzekering toch advocaatkosten of andere kosten zelf betalen;
De jurist heeft het dossier gesloten (recent of langer geleden) maar u vindt (achteraf) dat u onvoldoende bent geholpen.

In al deze gevallen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Deze module “coaching bij rechtsbijstandverzekering” wordt (uitsluitend) uitgevoerd door Heelmeester Dirk. U kunt hem voor de RECHTSBIJSTANDCHECK vrijblijvend benaderen per e-mail of op direct op telefoonnummer 0186-690707.

GRATIS TELEFONISCH CONTACT

Graag nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons aanbod tot een gratis (behalve uw eigen belkosten) en geheel vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 15 minuten met een ervaren jurist. Hierin kunnen wij u vaak al enkele praktische tips geven over hoe uw probleem het beste te benaderen. U kunt daarna zelf gericht verder zoeken.

Ons secretariaat is bereikbaar op werkdagen en zaterdag op telefoonnummer 0186-690707.

U kunt ook onderstaand contactformulier inzenden met daarin uw telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze juristen.

11 + 6 =