Mentale coaching door Heelmeesters

Heelmeesters helpen u bij stress, burn-out of depressieve klachten. Wij helpen onze cliënten met mentale coaching op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de positieve psychologie (RFT en ACT). Met als doel u psychologisch flexibeler te laten worden waardoor u beter zult kunnen omgaan met uw moeilijke omstandigheden.

Iedereen beleeft “ups and downs” in zijn leven. De Acceptance and Commitment Therapy (ACT) gaat ervan uit dat pijn en lijden bij het leven horen en dat “een lang en gelukkig leven” een illusie is. Iedereen, niemand uitgezonderd, krijgt op enig moment te maken met ziekte, overlijden en andere grote tegenvallers in persoonlijk of zakelijk opzicht. Alleen kan het soms lijken dat u de enige bent die wordt getroffen door ongeluk. Wij helpen u effectief als u zich teveel zorgen maakt over uw vervelende omstandigheden, rechtszaak, gezondheid, of als u lijdt onder teveel stress, depressieve klachten of burn-out.

U heeft misschien zelf op het internet al gezocht op wanneer er sprake is van “stress”, een “depressie” of een “burn-out”. De ene website zegt dit, de andere dat en de ene test geeft andere uitslagen dan de andere. Logisch want ieder mens is anders en ieders klachten zijn anders.  En ook al heeft u bevestigd gekregen dat u zou lijden aan een psychische aandoening, dan nog volgt de vraag: En nu?

Waarschijnlijk heeft u zelf al veel geprobeerd om uw zorgen en klachten te verhelpen. Dit is precies zoals ons menselijk verstand is geprogrammeerd. Wij willen graag zo snel mogelijk van onze moeilijke en pijnlijke gedachten en gevoelens af en wij doen er alles aan om deze te laten verdwijnen of om te zetten in positieve gedachten. Maar werkt dit wel voor u of nemen uw klachten daardoor misschien zelfs juist toe? Of merkt u dat u zoveel tijd bezig bent met piekeren en malen over uw problemen dat u niet meer voldoende toekomt aan zaken die voor u eigenlijk belangrijker zijn, zoals bijvoorbeeld gezin, werk of gezondheid?

Neem dan eens vrijblijvend en kosteloos contact met ons op voor een kennismaking en bespreking van de mentale oplossingen die wij kunnen bieden.

Indien u behalve met psychische klachten tevens kampt met juridische of financiële problemen of rechtszaken zijn wij bij uitstek geschikt om u te begeleiden. Wij kunnen u op alle mogelijke manieren volledig ontzorgen terwijl traditionele dienstverleners zich of op het ene (bijv. advocaten) of op het andere richten (psychologen).

Dirk is als ACT-therapeut aangesloten bij de internationale en nationale beroepsorganisatie ACBS(bene) en bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Met Heelmeesters staat u er niet langer alleen voor. U bent van harte welkom om kosteloos en vrijblijvend contact met ons op te nemen per contactformulier of op telefoonnummer 0186-690707.