Heelmeesters zorgen ervoor dat u zich zoveel mogelijk juridische kosten en stress kunt besparen

Situatie: U heeft voor het eerst te maken met een juridisch probleem of zelfs dagvaarding of u heeft al een langer lopend conflict dat nu opeens dreigt te escaleren.

Veel mensen weten niet wat ze moeten doen als ze met een juridisch probleem worden geconfronteerd en lopen rond met vragen als:
Moet ik nu al een advocaat inschakelen of kan ik dit uitstellen zonder risico te lopen?
Wat kan ik zelf doen om kosten te besparen?
Wat zijn de risico’s als het tot een juridische procedure komt en is dit het waard?
Welk soort advocaat kan ik het beste inschakelen?
Hoe zit het met de kosten van een advocaat en hoe kan ik die zoveel mogelijk beperken?
Kan ik onderhandelen over de kosten of bijvoorbeeld “no cure, no pay” of een vaste prijs afspreken?

Bronnen op het internet geven vaak tegenstrijdige oplossingen en zogenaamd “gratis” advies blijkt helemaal niet gratis of van weinig waarde. Bovendien is het aanbod van verschillende soorten rechtsbijstandverleners zo groot dat het absoluut niet vreemd is dat u niet weet waar u het moet zoeken en welke stappen u het beste kunt zetten.

Als u Heelmeesters inschakelt vóórdat u een jurist of advocaat inschakelt kunt u zich vaak hoge kosten besparen

Heelmeesters beschikken over jarenlange ervaring in de advocatuur op alle rechtsgebieden. Wij denken uitsluitend in uw belang mee over de beste en goedkoopste oplossingen. Omdat wij zelf niet als uw jurist optreden, zijn wij ook niet gebaat bij juridische procedures en zullen wij er alles aan doen om deze voor u te voorkomen. U kunt zelf meer dan u denkt en zo kunt u vaak juridische kosten besparen. Als juridische bijstand per se noodzakelijk blijkt dan zullen wij u altijd verwijzen naar de voor u meest gunstige wijze om verdere rechtsbijstand te krijgen. Daarbij kunnen wij u desgewenst helpen met het onderhandelen over uurtarieven van juristen of advocaten of prijsafspraken maken.

In al deze gevallen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook geven wij u een eerste gratis advies en wijzen u de wg hoe u het probleem het beste zelf kunt oplossen. U kunt zich zodoende veel tijd en kosten besparen!

Deze Eerste Hulp module wordt (uitsluitend) uitgevoerd door Heelmeester Dirk. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of op telefoonnummer 0186-690707.

GRATIS TELEFONISCH CONTACT

Graag nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons aanbod tot een gratis (behalve uw eigen belkosten) en geheel vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 15 minuten met een ervaren jurist. Hierin kunnen wij u vaak al enkele praktische tips geven over hoe uw probleem het beste te benaderen. U kunt daarna zelf gericht verder zoeken.

Ons secretariaat is bereikbaar op werkdagen en zaterdag op telefoonnummer 0186-690707.

U kunt ook onderstaand contactformulier inzenden met daarin uw telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze juristen.

4 + 1 =