EHBJO: Eerste Hulp Bij Juridische Ongelukken

 

Als u wordt geconfronteerd met een juridisch probleem, kunt u een aantal dingen doen:

1. U kunt het zelf proberen op te lossen met informatie op het internet. Als dat lukt is dat natuurlijk prima! Wij waarschuwen wel voor de risico’s van ondeskundig advies. Er zijn veel partijen op het internet actief – vaak geen juristen! – die “gratis advies” aanbieden. “Gratis” advies blijkt vaak niet gratis danwel waardeloos of ronduit schadelijk.

2. U kunt ook direct een advocaat inschakelen. Hieraan zijn kosten verbonden. Uurtarieven van 180,= tot 350,= zijn geen uitzondering. Bovendien wordt lang niet altijd een maximum van de kosten aangegeven, zodat u na afgifte van uw dossier maar moet afwachten hoe hoog de rekening zal gaan zijn.

3. U kunt er ook voor kiezen eerst een afspraak met Heelmeesters te maken. Voordelen:

  • Wij bekijken samen met u of het eigenlijk wel nodig is om een advocaat in te schakelen of dat u toch zelf verder kunt met alle kostenbesparing van dien;
  • Wij kosten slechts een fractie van een advocaat per uur en bovendien bepaalt u zelf de hoogte van onze kosten;
  • Als een advocaat toch noodzakelijk blijkt, kunnen wij u helpen een geschikte advocaat te vinden.

CONTACT

“Na het eerste gesprek wist ik waar ik stond en kon ik zelf verder”

Wij geven u graag vrijblijvend, kosteloos en strikt vertrouwelijk, meer informatie. Wij zijn op werkdagen van 8.30 – 21.00 uur en zaterdag van 9.00 – 17.00 uur bereikbaar. Als we niet direct bereikbaar zijn, kunt u een boodschap achterlaten bij het secretariaat en wordt u uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

HEELMEESTERS

0186-690707 (secretariaat, contactpersoon is mr Dirk van den              Maagdenberg)
dirk@heelmeesters.info
Olympiaweg 4-14, 3077AL Rotterdam
KvK 24350969

Heelmeesters is een samenwerking van meerdere van zelfstandige personen. Overeenkomsten komen uitsluitend schriftelijk tot stand en uitsluitend tussen de cliënt(e) en de betreffende coach genoemd in de overeenkomst.

Contactformulier

12 + 9 =