Heelmeesters coachen u als u zelf al rechtsbijstand heeft ingeschakeld maar u desondanks toch nog vragen, zorgen of stress heeft.

Situatie: U heeft al rechtsbijstand gevraagd van een rechtsbijstandverzekeraar, vakbond, advocaat of jurist. In de praktijk blijkt dat mensen vaak nog met bepaalde vragen rondlopen, zich afvragen of het wel de goede kant op gaat of de zaak moeilijk van zich kunnen afzetten. Regelmatig is er sprake van miscommunicatie die ontstaat doordat de juridische wereld zijn eigen definities kent die voor een leek niet altijd makkelijk zijn te begrijpen. Ook blijkt vaak dat de realiteit niet overeenkomt met de verwachtingen voorafgaand aan een rechtszaak of juridische procedure. Uiteraard is de uitkomst van een procedure per definitie onzeker maar het kan ook zijn dat uw rechtsbijstandverlener de zaak mogelijk te optimistisch heeft ingeschat of onvoldoende rekening heeft gehouden met de door u te betalen kosten of te lopen risico’s. Tenslotte lopen procedures vaak lang, en kan er bovendien nog hoger beroep of zelfs cassatie volgen. Ook de lange duur van rechtszaken kan bijdragen aan het ontstaan van onzekerheid en stress of andere psychische klachten.

In deze situaties kunnen wij u als uw vertrouwenspersoon bijstaan met ofwel praktische coaching (om u beter te informeren en zo mogelijk kosten te besparen) ofwel mentale coaching (om u desgewenst beter te leren omgaan met de spanningen en stress van de rechtszaak).

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook geven wij u een eerste gratis advies en wijzen u de weg hoe u het probleem het beste zelf kunt oplossen. U kunt zich zodoende mogelijk veel tijd en kosten besparen.

Deze module “coaching naast rechtsbijstand” wordt (uitsluitend) uitgevoerd door Heelmeester Dirk. U kunt hem voor een eerste gesprek kosteloos en vrijblijvend benaderen per e-mail of op telefoonnummer 0186-690707.

GRATIS TELEFONISCH CONTACT

Graag nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons aanbod tot een gratis (behalve uw eigen belkosten) en geheel vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 15 minuten met een ervaren jurist. Hierin kunnen wij u vaak al enkele praktische tips geven over hoe uw probleem het beste te benaderen. U kunt daarna zelf gericht verder zoeken.

Ons secretariaat is bereikbaar op werkdagen en zaterdag op telefoonnummer 0186-690707.

U kunt ook onderstaand contactformulier inzenden met daarin uw telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze juristen.

2 + 7 =