ACT bij zakelijke conflicten, financiële en juridische problemen

ACT bij zakelijke conflicten, financiële en juridische problemen

Wij zijn een van de weinige therapeuten/coaches die tevens juristen en (oud)advocaten zijn. Wij weten door jarenlange ervaring dat conflicten, (juridische) problemen en rechtszaken bijna altijd gepaard gaan met stress, depressieve klachten of burn-out. Als geen ander weten wij wat u doormaakt en hoezeer een conflict of rechtszaak uw leven kan bepalen. Of het nu een beginnend conflict betreft of een al lang lopende rechtszaak, met Heelmeesters staat u er niet langer alleen voor. Wij kunnen u op alle vlakken ont-zorgen. Van stressvermindering tot het (in goede samenwerking met uw jurist of advocaat) meedenken over juridische oplossingen en kostenbesparingen.

Wij hebben ervaring met alle soorten conflicten, van beginnende conflicten tot rechtszaken op uiteenlopende gebieden:
zakelijke geschillen (contractuele problemen, verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsvragen);
familierechtelijke conflicten (problemen met minderjarigen die dreigen te ontsporen, echtscheiding, alimentatie);
arbeidsrechtelijke kwesties (arbeidsongeschiktheid, reorganisatieperikelen, ontslagbegeleiding, heroriëntatie en outplacement);
letselschade (herstelcoaching, praktische hulp aan slachtoffers, trajectbegeleiding);
geschillen met de overheid (bestuursrechtelijke kwesties, bezwaar en beroep);
strafrechtelijke problemen (alle soorten strafzaken voor zowel verdachten, slachtoffers als daders, volwassenen en minderjarigen).

De voordelen van Heelmeesters
Door onze combinatie van psychologische kennis en vaardigheden én juridische ervaring kunnen wij ons beter in uw situatie verplaatsen als u (zelf of professioneel) te maken heeft met stress, juridische problemen en conflict. Wij bieden u een unieke aanpak omdat wij u totaal kunnen begeleiden, terwijl andere professionals zich of op het ene of op het andere richten.

Met Heelmeesters staat u er niet langer alleen voor. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen per contactformulier of op 0186-690707 zodat wij u direct praktisch kunnen adviseren over uw probleem, conflict of stressvraag.