LISETTE

Lisette is opgeleid als therapeut en coach in de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Zij heeft onderzoek gedaan en les gegeven op een universiteit op het gebied van personen- en familierecht, is gerechtssecretaris geweest bij een gerechtshof en heeft veel ervaring als advocaat in familierecht, jeugdzaken, uitkeringskwesties en op het gebied van strafrecht. Zij is aangesloten bij de beroepsorganisatie van ACT-beoefenaars, de Association for Contextual Behavioral Science (ACBS en ACBSBene) en bij de Nederlandse Orde van Beroepsoaches (NOBCO, aansluitingsnummer 30090).

Binnen Heelmeesters houdt Lisette zich uitsluitend bezig met mentale coaching, zowel aan volwassenen als minderjarigen. Dirk houdt zich bezig met de Eerste Hulp, coaching naast rechtsbijstand, mentale coaching en coaching bij privacyvraagstukken.

Voor meer informatie over Lisette bekijk hier haar profiel bij de ACBSBene.

GRATIS TELEFONISCH CONTACT

Graag nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons aanbod tot een gratis (behalve uw eigen belkosten) en geheel vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 15 minuten met een ervaren jurist. Hierin kunnen wij u vaak al enkele praktische tips geven over hoe uw probleem het beste te benaderen. U kunt daarna zelf gericht verder zoeken.

Ons secretariaat is bereikbaar op werkdagen en zaterdag op telefoonnummer 0186-690707.

U kunt ook onderstaand contactformulier inzenden met daarin uw telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze juristen.

7 + 4 =