DIRK

Dirk heeft veel ervaring in de advocatuur en juridische dienstverlening op vrijwel alle rechtsgebieden met een nadruk op zakelijke geschillen, onroerend goed, verzekeringsrecht, contracten en aansprakelijkheden. Daarnaast is Dirk opgeleid als mediator en ACT-therapeut/coach (ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy). Dirk is aangesloten bij de beroepsorganisatie van ACT-beoefenaars, de Association for Contextual Behavioral Science (ACBS en ACBSBene) en bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO, aansluitingsnummer 30089).

Binnen Heelmeesters houdt Dirk zich bezig met de Eerste Hulp, coaching naast rechtsbijstand, mentale coaching en coaching bij privacyvraagstukken.

Motivatie

Tijdens mijn werk als advocaat en als juridisch ondernemer ontdekte ik steeds meer dat rechtszaken – door hoge kosten, risico’s en stress – menselijke problemen vaker vergroten dan verminderen. Ik ben mij daarom steeds meer gaan toeleggen op het voorkomen van kosten en risico’s voor mijn clienten. Omdat ik altijd al in psychologie was geïnteresseerd én zeer betrokken was bij mijn cliënten, wilde ik onderzoeken of ik hen ook mentaal meer vooruit zou kunnen helpen. Tîjdens mijn opleiding als ACT-therapeut – waarbij je ACT ook op jezelf toepast – ontdekte ik zelf hoeveel psychologisch inzicht ACT mij gaf. Ik heb geleerd dat het menselijk verstand bij iedereen op precies dezelfde manier werkt. Ik heb daarnaast inzicht gekregen in hoe mijn eigen verstand mij heeft gevormd. Ik heb zelf ervaren wat de nuchtere en positieve aanpak van ACT voor iemand kan betekenen. Door ACT heb ik nieuwe persoonlijke en zakelijke beslissingen kunnen en durven nemen, onder andere met de oprichting van Heelmeesters in 2015 als gevolg. Mijn belangrijkste drijfveer is om in persoonlijk opzicht écht meer voor mijn cliënten te kunnen betekenen.

GRATIS TELEFONISCH CONTACT

Graag nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons aanbod tot een gratis (behalve uw eigen belkosten) en geheel vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 15 minuten met een ervaren jurist. Hierin kunnen wij u vaak al enkele praktische tips geven over hoe uw probleem het beste te benaderen. U kunt daarna zelf gericht verder zoeken.

Ons secretariaat is bereikbaar op werkdagen en zaterdag op telefoonnummer 0186-690707.

U kunt ook onderstaand contactformulier inzenden met daarin uw telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze juristen.

3 + 12 =