DE HEELMEESTERS

“Meer dan 40 jaar ervaring met mensen en hun zorgen en problemen”

Onze Heelmeesters hebben -als juristen, (oud)advocaten en mediators- veel ervaring met alle soorten problemen en de zorgen en stress die daar vaak bij horen. Daarnaast zijn wij als ACT-therapeut opgeleid volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, bestaande uit de Relational Frame Theory (RFT) en de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Met onze combinatie van psychologische en juridische kennis en vaardigheden en ruime ervaring zoeken wij samen met u naar de beste oplossingen voor u persoonlijk in uw situatie.

Wij kijken daarbij gelijktijdig zowel naar u als persoon als naar uw situatie. Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw verwachtingen? Zijn deze te hoog gespannen of bent u misschien ten onrechte te bevreesd? Wat zijn de mogelijjke opbrengsten en wat de kosten en risico’s? Wat moet er gebeuren en hoe kan dit tegen zo weinig mogelijk kosten? Heelmeesters coachen u om tegen zo weinig mogelijk kosten uw probleem opgelost te krijgen. Heelmeesters zijn aangesloten bij de beroepsvereniging voor ACT-beoefenaars (ACBS) en bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

GRATIS TELEFONISCH CONTACT

Graag nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons aanbod tot een gratis (behalve uw eigen belkosten) en geheel vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 15 minuten met een ervaren jurist. Hierin kunnen wij u vaak al enkele praktische tips geven over hoe uw probleem het beste te benaderen. U kunt daarna zelf gericht verder zoeken.

Ons secretariaat is bereikbaar op werkdagen en zaterdag op telefoonnummer 0186-690707.

U kunt ook onderstaand contactformulier inzenden met daarin uw telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze juristen.

14 + 9 =