CONTACT

“Na het eerste gesprek voelde ik me gelijk al een stuk beter”

Wij geven u graag vrijblijvend, kosteloos en strikt vertrouwelijk, meer informatie. Wij zijn op werkdagen van 8.30 – 21.00 uur en zaterdag van 9.00 – 17.00 uur bereikbaar. Als we niet direct bereikbaar zijn, kunt u een boodschap achterlaten bij het secretariaat en wordt u uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

HEELMEESTERS
T 0186-690707 (secretariaat, contactpersoon is mr Dirk van den Maagdenberg)
E secretariaat@heelmeesters.info
P Postbus 23389, 3001 KJ Rotterdam
K Wijnhaven 42 (het Coachhuis), Rotterdam
KvK 24350969

Heelmeesters is een samenwerkingsverband van meerdere personen. Overeenkomsten komen uitsluitend schriftelijk tot stand en uitsluitend tussen de cliënt(e) en de betreffende coach genoemd in de overeenkomst.

Vacature: Wij zijn op zoek naar nieuwe Heelmeesters. Bent u ervaren (oud)advocaat met gedegen psychologische opleiding of bent u na gebleken geschiktheid bereid tot het volgen van een ACT-opleiding, dan vernemen wij graag van u.

Contactformulier

2 + 6 =

GRATIS TELEFONISCH CONTACT

Graag nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons aanbod tot een gratis (behalve uw eigen belkosten) en geheel vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 15 minuten met een ervaren jurist. Hierin kunnen wij u vaak al enkele praktische tips geven over hoe uw probleem het beste te benaderen. U kunt daarna zelf gericht verder zoeken.

Ons secretariaat is bereikbaar op werkdagen en zaterdag op telefoonnummer 0186-690707.

U kunt ook onderstaand contactformulier inzenden met daarin uw telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze juristen.

1 + 2 =