Speciale ‘courthouse dogs’ verlichten stress tijdens rechtszaken

In inmiddels 28 staten van Amerika kun je in de rechtbank zomaar speciaal getrainde ‘courthouse dogs’ tegenkomen. De viervoeters nemen een deel van de stress weg die partijen in de rechtszaal ervaren. De honden, die een training van twee jaar krijgen, zijn...

De Relational Frame Theory (RFT) in de praktijk

Lees hier meer over de nieuwste inzichten van de RFT en pas ze direct in de praktijk toe!

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) in de praktijk

Lees hier meer over de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en oefen er direct mee!

Rechters als celebs

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. Dit artikel gaat over de maatschappelijke positie van rechters.

Zomaar een week

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. In dit artikel een aantal bijzondere gebeurtenissen uit een werkweek.

Wat betekenen toch die zwarte jurk en dat witte sjaaltje?

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. In dit artikel beschrijft zij de functie van de toga en de bef.

“De staat is een schurk met een hoge hoed

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. In dit artikel gaat het over een gezond wantrouwen jegens de overheid.

Een gevangenis is geen hotel

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. In dit artikel bekritiseert zij een veelgehoord misverstand.

Kat en muis

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. Hier beschrijft zij enkele gevallen van net aangehouden verdachten.

De Acceptance and Commitment Therapy (ACT): “Geen woorden maar daden”.

Lees hier meer over de laatste wetenschappelijk bewezen inzichten in de psychologie die de basis vormen van onze coaching.