Speciale ‘courthouse dogs’ verlichten stress tijdens rechtszaken

In inmiddels 28 staten van Amerika kun je in de rechtbank zomaar speciaal getrainde ‘courthouse dogs’ tegenkomen. De viervoeters nemen een deel van de stress weg die partijen in de rechtszaal ervaren. De honden, die een training van twee jaar krijgen, zijn...
Lees meer...

De Relational Frame Theory (RFT) in de praktijk

Lees hier meer over de nieuwste inzichten van de RFT en pas ze direct in de praktijk toe!

Lees meer...

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) in de praktijk

Lees hier meer over de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en oefen er direct mee!

Lees meer...

Rechters als celebs

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. Dit artikel gaat over de maatschappelijke positie van rechters.

Lees meer...

Zomaar een week

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. In dit artikel een aantal bijzondere gebeurtenissen uit een werkweek.

Lees meer...

Wat betekenen toch die zwarte jurk en dat witte sjaaltje?

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. In dit artikel beschrijft zij de functie van de toga en de bef.

Lees meer...

“De staat is een schurk met een hoge hoed

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. In dit artikel gaat het over een gezond wantrouwen jegens de overheid.

Lees meer...

Een gevangenis is geen hotel

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. In dit artikel bekritiseert zij een veelgehoord misverstand.

Lees meer...

Kat en muis

Lisette schrijft maandelijks een juridische column voor een regionale krant. Hier beschrijft zij enkele gevallen van net aangehouden verdachten.

Lees meer...

De Acceptance and Commitment Therapy (ACT): “Geen woorden maar daden”.

Lees hier meer over de laatste wetenschappelijk bewezen inzichten in de psychologie die de basis vormen van onze coaching.

Lees meer...

GRATIS TELEFONISCH CONTACT

Graag nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons aanbod tot een gratis (behalve uw eigen belkosten) en geheel vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 15 minuten met een ervaren jurist. Hierin kunnen wij u vaak al enkele praktische tips geven over hoe uw probleem het beste te benaderen. U kunt daarna zelf gericht verder zoeken.

Ons secretariaat is bereikbaar op werkdagen en zaterdag op telefoonnummer 0186-690707.

U kunt ook onderstaand contactformulier inzenden met daarin uw telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door een van onze juristen.

2 + 4 =